Zelf alles online berekenen

Al 24 jaar informatief en onafhankelijk.
290 rekentools en ruim 25.000.000 berekeningen per jaar.
Geheel bijgewerkt voor 1 juli 2024.

Pers, Bloggers en Webmasters

BerekenHet.nl is begonnen in 2001 met een beperkt aantal online berekeningen. In dat jaar moest iedereen die een kapitaalverzekering had bij de belastingaangifte beslissen, of deze naar box 3 ging of omgezet werd in
een zogenaamde ‘kapitaalverzekering eigen woning’ (KEW) in box 1. BerekenHet.nl bood de consument daarvoor de mogelijkheid om snel en eenvoudig uit te rekenen wat voor hem of haar de voordeligste optie was. Uniek en al snel erg populair.

In de jaren daarna is de website langzaam maar zeker uitgegroeid tot de grootste aanbieder van online financiële en fiscale berekeningen.
Daarnaast kwamen de rekentools van BerekenHet.nl ook terecht op de websites van de Kamer van Koophandel, De Telegraaf, WijzerInGeldzaken.nl van het Ministerie van Financiën, fiscalisten (waaronder PwC), PGGM pensioenfonds, advocatenkantoren, makelaars, banken en verzekeraars.

Zie voor meer informatie en voorbeelden ook webbridge.nl.

Grafisch materiaal

BerekenHet.nl logo Het BerekenHet.nl logo is beschikbaar in verschillende afmetingen:
50×50, 80×80250×250 en 1000×1000 pixels.

En als SVG vectorafbeelding.

Volg ons

U kunt onze activiteiten volgen in onze eigen nieuwsblog.

Linkruilen

Wij geloven niet in het belang van ‘linkruilen’. Niet voor bezoekers en niet voor de SEO. Verzoeken hiervoor zullen wij in de regel niet honoreren.

Gaat het echter om een website die thematisch gerelateerd is aan BerekenHet.nl, die kwalitatief goed is en echt iets toevoegt aan al het vele dat al op internet aanwezig is, dan kan een mailtje sturen natuurlijk geen kwaad.