Zelf alles online berekenen

Al 24 jaar informatief en onafhankelijk.
290 rekentools en ruim 25.000.000 berekeningen per jaar.
Geheel bijgewerkt voor 1 juli 2024.

Adverteren op BerekenHet.nl

BerekenHet.nl gebruikt advertenties om inkomsten te genereren, zodat we de website met onze berekeningen kosteloos kunnen aanbieden aan onze bezoekers.

Jaarlijks worden er bij ons meer dan 25.000.000 berekeningen uitgevoerd. Daarmee zijn we in Nederland de grootste speler op internet als het gaat om financiële berekeningen.

Onze bezoekers zijn doorgaans serieuze doch kritische mensen die al wat verder zijn met hun wensen en/of onderzoek naar financiële producten.

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw organisatie op BerekenHet.nl te promoten, waaronder ‘result based advertizing’. U betaalt dan per ‘geleverd resultaat’, zoals het aanleveren van een bezoeker op uw eigen website.

Wel clicks, geen leads

Door de WFT is de mogelijkheden voor afrekenen op basis van geleverde leads (aanvraag) niet meer mogelijk. Leads moeten nu zo ‘arm’ worden doorgegeven (beperkt tot NAW) dat u beter kunt afrekenen op basis van clicks om daarna op uw eigen website een goed verrijkte lead te genereren.

Wij kunnen u ondersteuning bieden bij de conversie optimalisatie op uw website. Hierbij kunnen ook onze rekentools ingezet worden.

Neem voor informatie over mogelijkheden en tarieven contact met ons op.