Zelf alles online berekenen

Al 24 jaar informatief en onafhankelijk.
290 rekentools en ruim 25.000.000 berekeningen per jaar.
Geheel bijgewerkt voor 1 juli 2024.

Over ons

BerekenHet.nl is een website van Webbridge bv, gevestigd in Wezep onder de rook van Zwolle.
Wij zijn al sinds 2001 actief als uitgever op internet en ontwikkelaar van financiële (en aanverwante) rekentools.

Ons vlaggenschip is BerekenHet.nl waar bezoekers met de 290 verschillende rekentools inmiddels meer dan 25.000.000 berekeningen per jaar uitvoeren. Daarnaast hebben wij aan de wieg gestaan van diverse financiële en juridische websites en spin-offs die daaruit ontstaan zijn.

Onze rekentools zijn altijd up-to-date en wij streven er naar om ze zo goed mogelijk bruikbaar te maken voor iedereen. Wij luisteren graag naar u als gebruiker en zo zijn al heel wat verbeteringen en nieuwe rekentools ontstaan.

De door ons ontwikkelde rekentools bieden we ook in licentie aan voor op websites van derden. Tot onze klanten behoren banken en verzekeraars, adviseurs, fiscalisten en advocaten, uitgevers en de overheid. Enkele bekende namen zijn Nibud, KNAB van Aegon, Centraal Beheer Achmea, De Nationale Adviesbalie, CNV, NIBC, Gemeente Utrecht en WijzerInGeldzaken van het Ministerie van Financiën.

Onafhankelijk en eerlijk

Wij zijn 100% onafhankelijk. Wij zijn niet verbonden aan enige bank, verzekeraar of financieel advieskantoor. Wij hebben daardoor ook geen commercieel belang in u als potentiële klant. Onze rekentools kunnen daardoor 100% onafhankelijk zijn. Eerlijk en zonder commercieel doel.

Verdiensten

Een website als BerekenHet.nl ontwikkelen en onderhouden kost geld. Wij hebben er voor gekozen om de site voor u gratis toegankelijk te maken en houden.

Het onderhoud van BerekenHet.nl bekostigen we door inkomsten uit advertenties en opbrengsten uit licentiekosten die onze klanten betalen voor het plaatsen van onze rekentools op hun website.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, stel die dan bij voorkeur per e-mail aan . Dat geeft ons de kans om uw vraag goed te onderzoeken en beantwoorden.
Vragen over een rekentool of uw berekening kunt u het beste stellen via de groene knop ‘Delen’ onder de resultaten van de berekening.

Wij zijn geen financieel adviseur en kunnen (en mogen) dan ook geen individueel advies geven. Daarvoor kunt u het beste gaan naar uw eigen financieel adviseur, accountant of fiscalist.