Zelf alles online berekenen

Al 24 jaar informatief en onafhankelijk.
289 rekentools en ruim 25.000.000 berekeningen per jaar.
Geheel bijgewerkt voor 2024.

Nieuwe website voor BerekenHet.nl30-04-2011

BerekenHet.nl
BerekenHet.nl heeft in het 11e jaar van haar bestaan een geheel nieuwe website gekregen. De site heeft een moderne, rustige vormgeving gekregen, maar de grootste veranderingen hebben plaatsgevonden onder de motorkap. Na een aantal jaren was er een nieuwe motor nodig en extra ruimte voor meer bagage.

2011 wordt een jaar met veel nieuwe content. Op de nieuwe site is nu ook ruimte gemaakt voor achtergrondinformatie en nieuws bij de berekeningen. Daardoor kunnen we nu beter uitleggen hoe de zaken in elkaar steken, en ook ingaan op nieuwe wetten en fiscale wijzigingen.

Er zullen dit jaar veel nieuwe berekeningen bijkomen. Op de agenda staan nu al: fiscaal optimaal schenken aan goede doelen, overwaarde van de woning, uitkoopsom woning bij echtscheiding, nieuwe berekeningen voor ZZP-ers en ondernemers, en nog veel meer. We streven ernaar om dit jaar de 100ste berekening op BerekenHet.nl te plaatsen.

Handig is het nieuwe ‘Eigen Favorieten’ menu, waarin u zelf uw eigen favoriete berekeningen kunt opnemen. Maak een berekening ‘favoriet’ en hij zal vanaf dat moment linksboven in het menu met één klik toegankelijk zijn.

Tot slot zijn er verbeteringen doorgevoerd bij het plaatsen van de advertenties en ten behoeve van onze vindbaarheid in de zoekmachines. Beide omdat advertentie inkomsten voor ons belangrijk zijn. Hiermee kunnen we de site onderhouden en rekenmodules ontwikkelen, die we gratis aanbieden aan onze bezoekers. En daar profiteert u als gebruiker weer van.

De vierde versie van BerekenHet.nl is nu een feit. De rest van het jaar zal de site vooral verder groeien.