Zelf alles online berekenen

Al 19 jaar, met 204 rekentools en ruim 17.000.000 berekeningen per jaar.
Bijgewerkt voor 2019

De beste juridische hulp voor de laagste prijs

De nationale Adviesbalie :: De beste juridische hulp voor de laagste prijs

Heeft u een juridisch probleem? Blijf daar dan niet mee worstelen, maar zoek hulp.

Onze partner De Nationale Adviesbalie (De NAB) is al sinds 2007 actief om via internet mensen met juridische problemen te helpen. Inmiddels zijn zij hierin een van de meest vooraanstaande partijen in Nederland en hebben zij naast eigen juridische medewerkers een groot netwerk met deskundige en ervaren advocaten en juristen.

De juridische medewerkers van De NAB geven u, waar mogelijk, gratis advies. Is er toch een advocaat nodig, dan gaan zij voor u op zoek naar de juiste advocaat binnen hun netwerk.

U wordt dus altijd geholpen!

Contact opnemen via onderstaand formulier is geheel gratis en vrijblijvend. U ontvangt dan waar mogelijk gratis advies. Blijkt hierbij dat u echt een advocaat nodig heeft dan geldt voor u het lage tarief van € 108,57 per uur* exclusief btw. Let op: uw contactaanvraag moet dan wel via onderstaand formulier gedaan zijn.

Juridisch advies aanvragen

* Invoer verplicht

De ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op uw aanvraag.U wordt teruggebeld op werkdagen tussen 09:00 en 17:15 uur. Op een gewenst tijdstip of zo snel mogelijk.

 

Over het lage tarief van € 108,57

Toen in 2014 een medewerker van De NAB zich afvroeg waarom iemand eigenlijk meer zou moeten betalen voor een advocaat dan de overheid aan dezelfde advocaat betaalt, is het lage tarief van € 108,57 per uur* ontstaan. Een zeer laag tarief waarvoor een groot deel van De NAB advocaten nu voor u kunnen werken. Let op: uw aanvraag moet dan wel via dit formulier plaatsvinden.
Normale tarieven elders lopen op tot wel € 275,– per uur.

Waarom te veel betalen voor juridische hulp?

* Voor ondernemers is het tarief € 132,– per uur exclusief btw.