Zelf alles online berekenen

Al 23 jaar informatief en onafhankelijk.
286 rekentools en ruim 25.000.000 berekeningen per jaar.
Prinsjesdag (Belastingplan 2024) verwerkt

De beste juridische hulp voor de laagste prijs

De nationale Adviesbalie :: De beste juridische hulp voor de laagste prijs

Zit je met een juridische vraag? Blijf er niet mee zitten! Zoek hulp.

De juridische medewerkers van De NAB geven, waar mogelijk, gratis advies. Is er toch een advocaat nodig, dan gaan zij voor jouw op zoek naar de juiste advocaat binnen hun netwerk.

Je wordt dus altijd geholpen!

Contact opnemen via onderstaand formulier is geheel gratis en vrijblijvend. Je ontvangt dan waar mogelijk gratis advies.

Contactformulier De Nationale Adviesbalie

De ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op uw aanvraag. Je wordt teruggebeld op werkdagen tussen 09:00 en 17:15 uur. Op een gewenst tijdstip of zo snel mogelijk.

Blijkt hierbij dat je echt een advocaat nodig hebt dan geldt het lage tarief van € 120,20 per uur* exclusief btw. Let op: de contactaanvraag moet dan wel via onderstaand formulier gedaan zijn.

 

Over De Nationale Adviesbalie

Onze partner De Nationale Adviesbalie (De NAB) is al sinds 2007 actief om via internet mensen met juridische problemen te helpen. Zij zijn hierin een van de meest vooraanstaande partijen in Nederland en hebben naast eigen juridische medewerkers een groot netwerk met deskundige en ervaren advocaten en juristen.

Over het lage tarief van € 120,20

Toen in 2014 een medewerker van De NAB zich afvroeg waarom iemand eigenlijk meer zou moeten betalen voor een advocaat dan de overheid aan dezelfde advocaat betaalt, is het lage tarief van € 120,20 per uur* ontstaan. Een zeer laag tarief waarvoor een groot deel van De NAB advocaten voor jouw kunnen werken. Normale tarieven elders lopen op tot wel € 275,– per uur.

Waarom te veel betalen voor juridische hulp?

* Voor ondernemers is het tarief € 150,– per uur exclusief btw.